A.M. de Jonglaan 47 te Delft  |  Routebeschrijving
A A

Corona vaccinatie via de huisarts

NB update 4-4-21: Zoals u waarschijnlijk gehoord heeft is het vaccineren van patiënten onder de 60 jaar tijdelijk stopgezet wegens een onderzoek naar een mogelijke zeldzame bijwerking van het vaccin. We begrijpen dat u hier mogelijk vragen over heeft. Mensen die uitgenodigd zijn en in deze groep vallen zullen een nieuwe brief ontvangen. Voor overige vragen wil ik u graag wijzen de informatie die te vinden is op: www.coronavaccinatie.nl. Ook kunnen mensen bellen met het landelijk publieksinformatienummer 0800 – 1351 (tussen 08:00 en 20:00 uur).

30-3-21: Het is eindelijk zover de eerste leveringen van de vaccinaties binnenkort bij onze praktijk aankomen. Hiermee zullen ook de eerste uitnodigingen verstuurd worden. De huisartsen in de regio zullen gaan vaccineren  met het Astra  Zeneca vaccin. Zodra u aan de beurt bent krijgt u van ons een uitnodiging. Wij vaccineren dus niet met het Pfizer en Moderna vaccin en voorlopig ook niet het Janssen vaccin. Wij hebben geen invloed op het mogelijk verkrijgen van een ander vaccin.

Over het Astra Zeneca vaccin is er nogal wat te doen geweest recent met betrekking op mogelijke zeldzame bijwerkingen. We begrijpen dat dit veel vragen bij u oproept over de veiligheid en uw wens om gevaccineerd te worden. Voor veel gestelde vragen over het Astra Zeneca vaccin kunt u HIER klikken om meer informatie te krijgen.

NB De leeftijdsgrens voor het Astra Zeneca vaccin is sinds kort verhoogd tot 75 jaar.

Actueel

15/07

Tweede kamer neemt motie aan ter steun voor de huisarts, maar zadelt huisarts op met nog meer verplicht werk!

Met een geweldig vertoon van eensge...

Lees meer
28/06

ACTIE!

Voor het behoud van persoonlijke, g...

Lees meer
Archief