A.M. de Jonglaan 47 te Delft  |  Routebeschrijving
A A

Medewerkers

Sietse de Haan
Functie: Huisarts

Sinds 1 januari heb ik het voorrecht jullie huisarts te mogen zijn. Ik ben geboren in Delft, getogen in Den Hoorn en heb in Delft mijn middelbare school gedaan. Mijn studie heb ik in Rotterdam en Leiden gevolgd waarbij ik een groot deel van de tijd op het Bagijnhof heb gewoond. Ik ben aanwezig op dinsdag, donderdag en vrijdag. Ik zal proberen de zorg laagdrempelig en herkenbaar voor jullie te houden.

Maaike Eijsackers
Functie: Huisarts

Sinds januari werk ik bij dokter de Haan op de maandagen en woensdagen. In Delft ben ik sinds 7 jaar werkzaam als huisarts en daar heb ik dokter de Haan ook leren kennen. Mijn studie geneeskunde heb ik in Leiden gedaan en woon nu in Rijpwetering een dorpje vlak bij Leiden. Mijn interessegebieden als huisarts liggen onder andere in de kleine verrichtingen en het plaatsen van spiralen.

Annelies Woensdregt
Functie: doktersassistente

Annelies staat u als eerste te woord wanneer u met de praktijk belt. Ze maakt afspraken voor het spreekuur en de huisbezoeken. Ze weet het antwoord op veel praktische vragen zoals verwijzingen, recepten, uitslagen urine- en bloed onderzoek. Verder kunt u bij Annelies terecht voor bloeddrukmeting, wrattenspreekuur, oren uitspuiten, uitstrijkjes (bevolkingsonderzoek), injecties, holter onderzoek, zwangerschapstest en urineonderzoek.

Linda van den Berg
Functie: Assistente
Mijn naam is Linda, ik ben de doktersassistente op de woensdagochtend.
Ik heb ruim 20 jaar gewerkt als doktersassistente in het ziekenhuis onder andere op de poli KNO, dermatologie. Ik werk buiten de praktijk al bijna 8 jaar op de huisartsenpost als triagiste.
Marjon Plomp
Functie: diabetesverpleegkundige

Marjon begeleidt patiënten met suikerziekte. Niet alleen de mensen die tabletten gebruiken maar ook de mensen die moeten overstappen op insuline. Diabetes komt in de ontwikkelingslanden steeds meer en op jongere leeftijd voor. Bij te hoge suikerspiegel door diabetes kunnen vele complicaties optreden zoals blindheid, vaatafsluitingen, nierproblemen, zenuwpijnen. Het is erg belangrijk om mensen met suikerziekte intensief te begeleiden om zoveel mogelijk complicaties te voorkomen.

Sandra Kuijpers
Functie: longverpleegkundige

Sandra verzorgt het COPD spreekuur in onze praktijk. Zij is tevens werkzaam als longverpleegkundige bij Careyn. Het werk bestaat uit: Spirometrie (longfunctieonderzoek)
Het geven van voorlichting aan mensen met COPD en/of Astma, allergieën. Deze voorlichting gaat over het ziektebeeld, medicijnwerking, inhalatietechniek, omgaan met ziekte of handicap, begeleiding stoppen met roken.
Het email adres is: kuijpers@careyn.nl, of u kunt een afspraak maken via de assistente.

Mirjam Sluimer
Functie: Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige

Mensen met psychosociale problemen worden begeleid door Mirjam. Zij heeft veel ervaring met behandelingen en hulpmiddelen die u door een moeilijke periode kunnen loodsen.
Het email adres is: mirjampohggz@gmail.com

Actueel

15/07

Tweede kamer neemt motie aan ter steun voor de huisarts, maar zadelt huisarts op met nog meer verplicht werk!

Met een geweldig vertoon van eensge...

Lees meer
28/06

ACTIE!

Voor het behoud van persoonlijke, g...

Lees meer
Archief