A.M. de Jonglaan 47 te Delft  |  Routebeschrijving
A A

Medewerkers

Sietse de Haan
Functie: Huisarts

Sinds 1 januari 2020 heb ik het voorrecht jullie huisarts te mogen zijn. Ik ben geboren in Delft, getogen in Den Hoorn en heb in Delft mijn middelbare school gedaan. Mijn studie heb ik in Rotterdam en Leiden gevolgd waarbij ik een groot deel van de tijd op het Bagijnhof heb gewoond. Ik ben aanwezig op dinsdag, donderdag en vrijdag. Ik zal proberen de zorg laagdrempelig en herkenbaar voor jullie te houden.

Maaike Eijsackers
Functie: Huisarts

Dokter Eijsackers werkt bij ons op de maandagen en woensdagen. In Delft ben ik sinds 10 jaar werkzaam als huisarts en daar heb ik dokter de Haan ook leren kennen. Mijn studie geneeskunde heb ik in Leiden gedaan en woon nu in Rijpwetering een dorpje vlak bij Leiden. Mijn interessegebieden als huisarts liggen onder andere in de kleine verrichtingen en het plaatsen van spiralen.

Annelies Woensdregt
Functie: Doktersassistente

Annelies staat u als eerste te woord wanneer u met de praktijk belt. Ze maakt afspraken voor het spreekuur en de huisbezoeken. Ze weet het antwoord op veel praktische vragen zoals verwijzingen, recepten, uitslagen urine- en bloed onderzoek. Verder kunt u bij Annelies terecht voor bloeddrukmeting, wrattenspreekuur, oren uitspuiten, uitstrijkjes (bevolkingsonderzoek), injecties, holter onderzoek, 24uurs bloeddrukmeting, zwangerschapstest en urineonderzoek.

Leonie Alderliesten
Functie: Doktersassistente

Mijn naam in Leonie, Ik werk als assistente op de woensdagochtend. In 2002 heb ik mijn diploma gehaald voor doktersassistente en ben ik een paar jaar werkzaam geweest in een huisartsenpraktijk in Rotterdam en later in Ypenburg.  Vanwege de zorg voor mijn (pleeg)kinderen ben ik er even tussenuit geweest.  Ik vind het leuk om weer als doktersassistente te werken en sta u graag te woord aan de telefoon of in de praktijk.

Marjon Plomp
Functie: Diabetesverpleegkundige

Marjon begeleidt patiënten met suikerziekte. Niet alleen de mensen die tabletten gebruiken maar ook de mensen die moeten overstappen op insuline. Diabetes komt in de ontwikkelingslanden steeds meer en op jongere leeftijd voor. Bij te hoge suikerspiegel door diabetes kunnen vele complicaties optreden zoals blindheid, vaatafsluitingen, nierproblemen, zenuwpijnen. Het is erg belangrijk om mensen met suikerziekte intensief te begeleiden om zoveel mogelijk complicaties te voorkomen.

Sandra Kuijpers
Functie: Longverpleegkundige

Sandra verzorgt het COPD spreekuur in onze praktijk. Zij is tevens werkzaam als longverpleegkundige bij Careyn. Het werk bestaat uit: Spirometrie (longfunctieonderzoek)
Het geven van voorlichting aan mensen met COPD en/of Astma, allergieën. Deze voorlichting gaat over het ziektebeeld, medicijnwerking, inhalatietechniek, omgaan met ziekte of handicap, begeleiding stoppen met roken.

Alec Serlie
Functie: POH-ggz

Alec Serlie werkt als POH-ggz in onze praktijk. Bij hem kunt u terecht als uw huisarts u doorverwijst. Dit kan zijn voor een breed scala aan zaken zoals bijvoorbeeld sombere gevoelens, angsten of overspannenheid.
Alec heeft psychologie gestudeerd en is in 1996 gepromoveerd in de medische psychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Zijn stijl van werken kenmerkt zich door een sterke nadruk op het samen zoeken naar een oplossing in plaats van een focus op de oorzaak van het probleem.
Alec werkt in onze praktijk op de donderdagochtend.

Actueel

05/09

Aankondiging griepprik: woensdag 1 november 2023

Als u in aanmerking komt voor de ja...

Lees meer
15/07

Tweede kamer neemt motie aan ter steun voor de huisarts, maar zadelt huisarts op met nog meer verplicht werk!

Met een geweldig vertoon van eensge...

Lees meer
Archief